Herinnert u zich deze nog?!

De ouderen onder ons zullen de kreet “Herinnert u zich deze nog?!” nog wel herinneren van Radio Veronica. De jingle waarmee een lied uit de oude doos werd aangekondigd. De geschiedenis van Veronica begon op een schip. Over de zeezender Radio Veronica maakt Harry Kies de musical Herinnert u zich deze nog?!, die volgende maand in premiere gaat.

De cast ging gisteren een dagje met de bus op tour door Nederland, pikte onderweg een aantal DJ’s van weleer op zoals Adje Bouman en Anuschka, en toog naar het RockArt Museum in Hoek van Holland, waar de studio’s van Veronica zijn nagebouwd. Hier konden de castleden de sfeer van weleer proeven en anekdotes aanhoren van de originele Veronica crew.

In Herinnert U Zich Deze Nog?! wordt teruggekeken op de hoogtijdagen van de roemruchte zeezender Veronica. De cast bestaat uit Richard Groenendijk, Annick Boer, (Lange) Frans Frederiks, Mylene d’Anjou, Ruben Lürsen en Thijs Steenkamp. Het script is geschreven door Dick van den Heuvel en Benno Hoogveld is verantwoordelijk voor de regie.

Oorspronkelijk zouden ook Jelka van Houten en Antonie Kamerling in de musical te zien zijn. Door de plotselinge dood van Antonie werd het script echter aangepast en kwamen de rollen te vervallen. In de musical zullen een aantal bekende nummers te horen zijn, die engelstalig gezongen zullen worden en er werden nieuwe nummers in de stijl van de muziek van weleer voor de musical geschreven.

Herinnert u zich deze nog?! is vanaf nu te zien in theaters door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.herinnertuzichdezenog.nl

Foto’s: Angel Mulder

Lees ook:Richard Groenendijk in ‘Herinnert U zich deze nog?!’
Lees ook:Martin van Waardenberg inderdaad in ‘Herinnert U Zich Deze Nog?!’
Lees ook:Annick Boer in musical ‘Herinnert u zich deze nog?!’
Lees ook:Herinnert U Zich Deze Nog?! in première
Lees ook:Jelka van Houten in ‘Herinnert u zich deze nog?!’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Herinnert u zich deze nog?!

  1. paul ciesielski

    Onmogelijk!!!
    Veronica te vergetten….
    Veronica blijft,nog,aan ons hart…Nog lang….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>