Noortje Herlaar opent opbouw Bloemencorso 2011

Noortje Herlaar stak op woensdag 13 april de eerste hyacint in haar ‘eigen’ Mary Poppins praalwagen en gaf daarmee het startsein voor de opbouw van het corso 2011. Ze werd daarbij geholpen door Eefje Paddenburg en Daan van Dalen, die in de voorstelling aan haar zijde schitteren als Jane en Michael Banks. Zowel Eefje als Daan wonen in de Bollenstreek.

Dit jaar vindt op 15 en 16 april weer het  Bloemencorso van de Bollenstreek plaats in Nederland (oa. Noordwijk, Lisse en Haarlem). Het thema dit jaar is ‘Musical Parade’. Het corso bestaat uit vele wagens gebaseerd op verschillende musicals. Zo zal er een wagen van de Sound of Music te zien zijn, maar ook een wagen van Mary Poppins en Wicked, die vanaf dit najaar exclusief te zien is in het Circustheater in Scheveningen met onder andere in de hoofdrollen Chantal Janzen en Jim Bakkum. Het Bloemencorso wordt vrijdagavond 15 april om 21.30 officieel geopend door Erwin van Lambaart, Chantal Janzen en Jim Bakkum.

Foto: Stage Entertainment

Lees ook:Bloemencorso heeft als thema ‘Musical Parade’
Lees ook:Pamela Teves wordt Madame Morrible in ‘Wicked’
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Eefje
Lees ook:De 11 Mary Poppins zijn bekend
Lees ook:Eefje Thomassen is geen Mary Poppins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>