De 11 Mary Poppins zijn bekend

Begin april lieten we je al weten welke 16 dames er nog in de race waren om in de liveshows van Op Zoek naar Mary te belanden. Gisteren tijdens het Musical Awards Gala werden de namen van de laatste 11 finalisten bekend gemaakt.

Dit zijn Irene (25), Eefje (27), Willemijn (23), Noortje (24), Sophie (26), Rosalie (24), Carmen (21), Suzanne (28), Simone (22), Angenita (22) en Bente (25). Het zijn niet allemaal onbekende namen in het musicalwereldje. Veel van de dames hebben al leuke rollen op hun naam staan. Zo speelt Noortje de rol van Lisa Houseman in Dirty Dancing en was Bente in Tarzan de vervangster van Chantal Janzen als Jane. Sophie speelt Hodel in Anatevka en was een van de deelnemers van de televisietalentenjacht Op Zoek Naar Evita. Suzanne en Willemijn zijn te zien in Sunset Boulevard, Rosalie in High School Musical en Simone in The Sound of Music. Musicalster Pia Douwes, acteur Thom Hoffman en theaterproducent Erwin van Lambaart vormen de jury van Op zoek naar Mary Poppins. Frits Sissing presenteert wederom deze tv-zoektocht.

Zie hieronder een preview van de West End versie van Mary Poppins tijdens de Musical Awards met de Nederlandse Mary’s in het publiek. En daaronder een preview van de Nederlandse versie met William Spaaij en de Nederlandse Mary Poppins kandidaten.

Lees ook:Bente en Angenita in sing off, Bente geen Mary Poppins
Lees ook:Een van deze dames wordt Mary Poppins!
Lees ook:Willemijn en Irene in Sing Off: Willemijn geen Mary Poppins
Lees ook:Twee Mary Poppins kandidaten zullen de show zondag verlaten
Lees ook:Noortje Herlaar is Mary Poppins

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De 11 Mary Poppins zijn bekend

  1. Suzan

    Ik ga totaal voor Noortje! Maar ik ben niet objectief ;)

      /   Reply  / 
  2. lottie

    Klopt het dat Pia Douwes dit najaar weer naar Londen gaat om in Chigago te spelen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>