2,2 miljoen kijkers finale Op zoek naar Joseph

Joseph and the Amazing Technicolor DreamcoatDe ontknoping van Op Zoek naar Joseph is zondagavond goed bekeken. Bijna 2,2 miljoen mensen zagen hoe Freek Bartels uiteindelijk de meeste stemmen kreeg van het publiek, en daarmee John versloeg. Eerder op de avond werd de liveshow van het programma door bijna 1,8 miljoen mensen bekeken. Daarin streed naast Freek en John ook medefinalist Roy nog om de begeerde hoofdrol. Roy werd tijdens dit eerste gedeelte van de finale echter al weggestemd.

De nog maar net 22-jarige Freek staat vanaf 22 november op de planken met Joseph
and the amazing technicolor dreamcoat
. De musical gaat op 11 december in première. De single Laat je droom bestaan door Freek is sinds vandaag ook op single uit. Er zal nog een clip gemaakt worden, maar hieronder kun je de single alvast beluisteren.

Zie ook:
Freek is Joseph!!!
John en Freek in de finale

 

Lees ook:Eindelijk premiere voor John Vooijs in Joseph
Lees ook:Joseph en Boyzone zanger Stephen Gately overleden
Lees ook:Mathijs Pater wordt understudy Joseph
Lees ook:John wordt toch alternate Joseph!
Lees ook:Joseph Technicolor Dreamtrain op Utrecht Centraal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “2,2 miljoen kijkers finale Op zoek naar Joseph

  1. tinus

    Ik heb drie keer op John gestemd (21.47, 21.48 en 22.07) tijdens de finale. Ik kreeg pas rond 22.53 sms-jes terug dat mijn stem niet meer geldig was omdat de lijnen dicht waren. Dit terwijl er aan het eind van de eerste show werd gezegd dat je weer kon sms’en. Ondanks dat ik me neerleg bij het verlies van John, vermoed ik dat er gesjoemeld is met de sms-voting. Ik zal niet de enige zijn die dit mee heeft gemaakt. Stoppen met dit televoting gedoe bij finales van dit soort wedstrijden. Freek moest gewoon winnen. Had de jury beslist dan had John gewonnen en die had ik het meer gegund dan Freek. Maar goed John kan op huwelijksreis en een cd opnemen.

      /   Reply  / 
  2. Marloes van Beek

    @tinus: Ik heb hetzelfde gehad met mijn stemmen voor Freek. Ik denk dat ongeveer de helft is doorgekomen van al mijn smsjes terwijl ze allen ruim binnen de tijd verstuurd zijn. Gesjoemeld zal er dan ook vast niet zijn aangezien beide jongens van dit sms-probleem last hebben gehad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>