Joep Onderdelinden in Ja Zuster Nee Zuster

Joep OnderdelindenJoep Onderdelinden is aangetrokken voor de rollen van inbreker Gerrit en de Opa van Gerrit in de musical Ja Zuster Nee Zuster. Producenten Albert Verlinde en Roel Vente van V&V Entertainment hebben Onderdelinden bereid gevonden deze dubbelrol op zich te nemen. Hij is daarmee de tweede naam die bekend is geworden. Eerder was Annick Boer al als de nieuwe zuster Klivia aangekondigd. Ja Zuster Nee Zuster gaat in 2009 in première.

Joep Onderdelinden (1965) speelde in zijn veelzijdige loopbaan al vele rollen voor theater, film en televisie. Zo was hij onder andere te zien in de musicals Funny Girl, Willeke en Carlie, en danste hij in een drietal moderne dansvoorstellingen van Wies Merkx. Joep stond naast Paul de Leeuw in de cabaretvoorstelling Beste Maatjes. Ook speelde hij hoofdrollen bij theatergezelschappen als Het Zuidelijk Toneel, het RO Theater en Hollandia. Op televisie is hij vooral bekend geworden door zijn rol in ZAAI (postbode Siemen), maar hij speelde ook in series als Seth en Fiona van de VARA (dat overigens volgend jaar weer terug komt) en de Jimmy Hopper Show van BNN. Naast zijn acteerwerk is hij regelmatig als presentator actief. Sinds 2003 is Joep te zien in de theaters met zijn solovoorstellingen: JOEP, STRAK en WORST.

Lees ook:Ja Zuster, Nee Zuster in premiere
Lees ook:Nostalgie bij Ja Zuster, Nee Zuster
Lees ook:Wat vonden de BN’ers van Ja Zuster, Nee Zuster?
Lees ook:Ja Zuster, Nee Zuster kwartet
Lees ook:Ara Halici en Daphne Flint in ‘Alles of Iets’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joep Onderdelinden in Ja Zuster Nee Zuster

  1. saar

    Dat wisten we toch al?

      /   Reply  / 
  2. Marina

    Joep is grappig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>