CD voor Nederlandse cast High School Musical

Het populaire High School Musical veroverde eerder al Nederland met een bioscoopfilm en muziekalbums. Vanaf volgende week komt de soundtrack van de Nederlandse musicalversie uit. De theaterproductie van Disney’s High School Musical is gebaseerd op de gelijknamige film die inmiddels is uitgegroeid tot een ware hit. De film High School Musical is buiten de VS inmiddels uitgebracht in ruim 100 landen.

De musical High School Musical gaat in januari 2009 in première. De hoofdrollen zullen worden vertolkt door Nathalie van Gent (Gabriëlla), Tommie Christiaan (Troy), Sarah Chronis (Sharpay), Paul Boereboom (Ryan), Natalie La Rose (Taylor) en Maickel Leijenhorst (Chad).

Het album High School Musical ligt vanaf volgende week vrijdag in de winkel.

Lees ook:Nederlandse Troy en Gabriella bekend!
Lees ook:Repetitiedag High School Musical (foto’s!)
Lees ook:High School Musical deelt rapporten uit
Lees ook:High School Musical, de musical!
Lees ook:Win het originele NL castalbum van High School Musical!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “CD voor Nederlandse cast High School Musical

 1. john

  jullie zijn leelek en ik haat jullie

    /   Reply  / 
  1. Mar

   kan het niet laten… wat is ‘leelek’?

     /   Reply  / 
 2. john

  zac en vanessa zijn beeter

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>