Musical voor Shopaholics


Het lijkt wel of de onderwerpen voor musicals steeds hipper worden. Na Supermodel de Musical, komt er in 2010 ook een musical gewijd aan shoppen: Shopping, the musical. De mensen achter deze musical zijn Henk van der Meyden en Monica Strotmann.

In de Telegraaf laten zij weten:

Monica: “Na een aantal creatieve sessies met o.a. kostuumontwerper Jan Aarntzen, bleek dat shopping enorm veel mogelijkheden biedt. Denk maar aan ‘De Miljonair Fair’ en ‘De dwaze dagen’, maar ook zaken als de kredietcrisis en de voedselbanken passen in deze shoppingshow. Daarbij heeft elke shopper zo zijn eigen label: de troostshopper, de must have shopper, de koopjesjager, noem maar op!”

Henk: “We zijn in Londen en New York geweest en hebben daar veel research gedaan. Het wordt een originele feel good show, waarin de vaak extreme drang naar shoppen op hilarische wijze wordt belicht”, vervolgt hij. “Zo kent iedereen wel iemand in zijn omgeving met een ‘schoenen tic’! Shopverslaafden maken soms zelfs torenhoge schulden. En voor sommigen gaat het nóg verder.” Lacht: “Die hebben liever Saks, hét warenhuis in Amerika, dan seks.”

De audities zullen in maart plaatsvinden. Mensen die de musical bezoeken gaan geheel in stijl naar huis met een Goody Bag.

Lees ook:Shoppen is beter dan seks
Lees ook:Chatten met Crazy Shoppers Casey en Tony
Lees ook:Crazy Shopping the Musical
Lees ook:Musicals veilen voor Serious Request
Lees ook:Deel cast musical ‘Crazy Shopping’ bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>