Danny de Munk stopt toch met Ciske


Ondanks eerdere berichten vanuit Stage Entertainment dat de hele cast tot het einde bij de musical Ciske de Rat zou blijven, heeft Danny de Munk bekend gemaakt dat hij per juli zal stoppen met zijn rol als Cis de man. Vanaf 22 maart zal hij ook minder in de hoofdrol te zien zijn…

Danny laat in de Telegraaf weten: “Ik vind dat het publiek er recht op heeft om te weten dat ik ga stoppen met Ciske.” Danny’s rol zal na zijn vertrek in juli afwisselend worden overgenomen door Jorge Verkroost en de Amsterdamse zanger Quincy. Danny: “Ik vind het, voor iedereen die nog een kaartje wil kopen, belangrijk om naar buiten te brengen dat ik vanaf maart minder op het podium te zien ben. Ik wil dat iedereen weet hoe het zit en dat er niet wordt gezegd dat ik ziek ben.”

Ciske de Rat werd onlangs wegens groot succes met zes maanden verlengd tot de zomer. Er waren plannen om ook daarna de musical wederom te verlengen, maar of dat zonder Danny nu gaat gebeuren…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Danny de Munck ruzie met Joop?
Lees ook:Danny de Munk nog een extra avond
Lees ook:Danny de Munk niet in laatste voorstellingen Ciske
Lees ook:Danny de Munk blijft Ciske
Lees ook:Danny is weer Ciske

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Danny de Munk stopt toch met Ciske

  1. L.

    Typisch… Ik weet niet hoe het echt zit, maar zo aan de persberichten te lezen spreekt hij zichzelf flink tegen. In het bericht waarin vermeld stond dat hij bleef heeft hij gezegd:
    ”Ik heb aan Ciske mijn carrière te danken. Meer dan logisch dat ik dus blijf”…

    Hoe dan ook;
    Ik heb de musical gezien, met Jorge Verkroost en hij deed het echt geweldig. Hij verdient die verlenging wel! Het is sowieso een topmusical. Met of zonder Danny…

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Is inderdaad zo. Je gaat toch een contract aan als je dat tekent bij Stage. Had hij beter na moeten denken. Eerst zeggen we gaan door tot het eind en dan weer Erwin beschuldigen van verkeerde info lekken. Volgens mij weet hij het zelf niet meer. Ook lullig voor de andere die wel tot het eind getekend hebben. Misschien loop Danny nu een beetje naast zijn schoenen. Met of zonder Danny kaarten worden er toch wel verkocht.

        /   Reply  / 
  2. Diede

    helemaal mee eens,
    ik had jorge verkorrst en die was helemaal super, en vond hem stiekem beter dan danny. Dus… ga allemaal alsnog mensen:P

      /   Reply  / 
  3. Nicole

    Ho ho, ik geloof niet dat jullie er wat van snappen.
    Het is zo dat hij getekend heeft voor deze musical, maar dat hij zo lang nog door gaat had niemand geweten. Dus het is een beetje onzin om dan te zeggen dat hij over het paard getild is.
    Maar ja, maakt ook niet uit wat er gezegt wordt, het gaat zich erom hoe het in elkaar steekt. En hoe je het ook draait of keert Danny is het gezicht van Ciske de rat!!! Maar dat hij niet alle voorstellingen kan spelen is ook heel begrijpelijk!!! Niets ten nadelen van de andere ciske`s, maar Danny is de beste!! Het staat op zijn lijf geschreven!!!

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Hij had toch getekend tot het einde. Hij hoeft niet alles te spelen en dat kan ook niet. Maar je kan niet zomaar op gemaakte afspraken terug komen. Wat er ook gezegd is in de media. Afspraak is afspraak. Trouwens, hij vond het ook wel een afsluiting van tijdperk Ciske om het zo te laten eindigen. Niks ten nadele van Danny. Vind ik nog steeds een aardige jongen.

        /   Reply  / 
  4. Simon

    Danny zit niet meer in de musical. Belachelijk dat de commercial van AH doet impliceren dat hij wel in de musical speelt. Dit is dus pure oplichter van zowel AH als Stageholding. En Danny heeft er waarschijnlijk een zak geld aan overgehouden! Dit staat los van de kwaliteit van de show.

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Hij zit er nog wel in, maar minder dan voorheen. Vanaf 1 juli is hij helemaal niet meer te zien in Ciske.

        /   Reply  / 
      1. Nicole

        Je schrijft dat hij per 1 Juli helemaal niet meer te zien is. Maar is deze datum dan al bekend en zo ja waar heb je dat dan gevonden!!!
        Ik heb namelijk alles al afgezocht om te kijken wanneer hij speelt en of de datum dat hij de laatste keer speelt ook al bekend is.
        Nu is het zo dat ik niets kan vinden, en ik heb begrepen dat hij na zijn hmh concerten verschillende datums gaat geven wanneer hij wel speelt.

          /   Reply  / 
  5. Sabrina

    Ik ben gisteravond naar de musical geweest en ik heb jorge verkroost ook gehad. Ik vond hem harstikke goed! Welke kleine ciske ik had weet ik niet zo goed kon ik het niet zien.

    Super musical zeker het kijken waard!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>