Chantal Janzen schrijft voorwoord boek


We meldden al eerder dat het boek ‘Musical Mania’ zou verschijnen. Gisteren werd door journalist en uitgever Frank Waals bekend gemaakt dat niemand minder dan Chantal Janzen het voorwoord zal schrijven. In het boek komen ruim dertig mensen uit de Nederlandse musicalwereld aan het woord, onder wie musicalsterren en producenten.

De 30-jarige Janzen, bekend van musicalrollen als Belle in Belle en het beest en Jane in Tarzan, is een van de geïnterviewden in het boek, net als Joop van de Ende, Johnny Kraaijkamp, Bill van Dijk, Nurlaila Karim, Freek Bartels, Willeke Alberti,  Jamai Loman, Danny Yanga, William Spaaij en Albert Verlinde. Ze gaan in op hun leven in de musicalwereld en over dingen als de druk om te presteren en de omgang met fans en collega’s.

‘Musical Mania’ verschijnt op 12 oktober ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de John Kraaijkamp Musical Awards.

Foto; Govert de Roos

Lees ook:Boek voor musicalliefhebbers
Lees ook:Musicalmania, een gemiste kans…
Lees ook:Danny Yanga opnieuw hoofdrol in The Lion King
Lees ook:Vijf vragen aan… Danny Yanga!
Lees ook:Cast Les Mis achter de kassa!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Chantal Janzen schrijft voorwoord boek

  1. Pingback: Chantal Janzen schrijft voorwoord Musical Mania | Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>