Joseph vanavond afgelast


Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, die vanavond in de RAI te Amsterdam gespeeld zou worden, is afgelast. Een groot deel van het ensemble is geveld door de griep, waardoor er niet genoeg spelers zijn om de voorstelling door te zetten.

De bezoekers van de musical kregen een drankje aangeboden, en werden daarna verzocht naar huis te gaan. Zij krijgen van de organisatie nieuwe kaartjes aangeboden zodat ze de voorstelling op een andere datum alsnog kunnen bekijken. Of de voorstelling morgen doorgaat is nog niet bekend.

Lees ook:Soldaat van Oranje donderdagavond afgelast
Lees ook:Evita afgelast!
Lees ook:‘Aspects of Love’ vanavond geannuleerd
Lees ook:Musicalsterren in verband met afgelaste voorstelling naar Chicago
Lees ook:Musical-amateurs krijgen alsnog tweede editie Awards gala

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Joseph vanavond afgelast

  1. Martine

    Hallo,

    Ik wil graag reageren op het nieuws van joseph. Daarin staat dat de voorstelling is afgelast wegens griep. Dit is echter onjuist. De juiste reden is dat er te veel blessures waren.

    Met vriendelijke groet,

    Martine

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Aha, dank je. Wij kregen binnen dat de cast door griep was geveld.

        /   Reply  / 
  2. sandra

    En als het goed is spelen ze vrijdag weer gewoon. Stond op teletekst van SBS6. Weten jullie dat ook weer. En Freek was zelf niet ziek.
    Sandra

      /   Reply  / 
    1. Martha Sondervan

      Het is nog helemaal niet zeker dat de voorstelling vanavond door gaat.
      De kans is groot dat de voorstelling ook vanavond NIET doorgaat

        /   Reply  / 
  3. Esther

    In de telegraaf schreven ze over de griep bij enkele castleden. In het theater zelf riepen ze om dat er blessures waren bij enkele ensemble spelers….

      /   Reply  / 
  4. Martine

    De blessures zijn niet in 1 dag over, ik zou vanavond weer gaan, maar verwacht dat de voorstelling vanavond niet doorgaat.

      /   Reply  / 
  5. Petra

    Helaas, ik kreeg net een telefoontje van een familielid van Rene van Kooten… De voorstelling van vanavond is inderdaad NIET door.

      /   Reply  / 
  6. Martine

    Ik kan nu ook definitief zeggen dat ze vanavond weer niet opgaan. Mijn zus had voor vanavond geboekt en kreeg een mail van de rai dat het niet doorgaat. Wel te begrijpen, zoals ik al eerder vermelde is een blessure niet in 1 dag over.

      /   Reply  / 
  7. Martine

    Nou kijk ik was gister in het theater en heb het met eigen oren gehoord. dus blessures en geen griep.

      /   Reply  / 
  8. Angel Mulder Auteur

    Ik geloof je hoor, maar misschien is dat gisteren zo naar buiten gebracht. In een reactie schrijft Stage/Van den Ende nu: “De voorstelling van de musical JOSEPH and The Amazing Technicolor Dreamcoat van 15 mei in het RAI Theater Amsterdam is vanavond geannuleerd wegens griep in het ensemble van de cast. Hierdoor kan Joop van den Ende Theaterproducties de hoogwaardige kwaliteit van de voorstelling niet waarborgen. Vooralsnog gaan de voorstellingen van dit weekend gewoon door. TopTicketLine neemt contact op met de theaterbezoekers, die kosteloos worden omgeboekt naar een andere voorstelling.” Ook terug te vinden onder nieuws op hun site trouwens.

      /   Reply  / 
    1. Martha Sondervan

      Dat kan zo wel wezen, maar dan vertellen ze toch de waarheid niet.
      Gisteren hebben we een aatal castleden gesproken (waarvan er één ook geblesseerd was) en die vertelden dus, dar er veel blessures zijn.
      Zij zullen dus wel weten wat er werkelijk aan de hand is.

        /   Reply  / 
      1. Angel Mulder Auteur

        Ja, dan is het wel erg vreemd dat Joop van den Ende naar buiten brengt dat er griep heerst…

          /   Reply  / 
  9. Esther

    Maakt toch verder helemaal niet uit wat de reden is ??… griep of blessure. In geen van de 2 gevallen kun je een voortelling spelen lijkt me.
    Ontzettend balen voor de mensen die gister en vandaag zouden gaan.(en ik ken er wel een aantal die dus die pech hebben/hadden) Ik heb kaarten voor zondag weer, duimen dat het dan allemaal wel door gaat.

      /   Reply  / 
  10. Willem

    Ik stond gister ook voor joker in de foyer..Reiskosten, een vrije dag,..Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Zo goedkoop mogelijk een produktie proberen neer te zetten met maximale winst.Zo komt het op mij over.Niet bepaald professioneel als je geen stand in’s hebt om een voorstelling door te laten gaan….Nu maar afwachten hoe lang het duurt voor ik mn geld terug heb

      /   Reply  / 
    1. Hugo

      Ik snap dat je baalt, Willem. Dat doet mijn zoontje ook, want hij zou vanavond meespelen en dat gaat nu niet door.

      Maar van mijn zoon weet ik ook dat er wel degelijk stand in’s zijn. Zij worden “swings” genoemd; zij zijn bij elke voorstelling aanwezig en kunnen elke rol overnemen. Ik meen dat er bij Joseph 3 mannelijke en 2 of 3 vrouwelijke swings zijn.

      Kennelijk zijn er nu dus zoveel mensen tegelijk ziek dat ze zelfs met alle swings tegelijk nog steeds mensen tekort komen. Balen, natuurlijk, maar het kán gebeuren.

      Ik hoop in elk geval dat de voorstellingen dit weekend wel doorgaan, want zondag mag mijn zoontje weer meedoen én heeft zo ongeveer mijn halve familie kaartjes…

      En ik hoop inderdaad dat jij snel je geld terug krijgt. Of, nog beter, kaartjes om de voorstelling op een andere dag te zien. In dat geval wens ik je alvast veel plezier!

        /   Reply  / 
    2. sandra

      Ik vind je reactie erg overtrokken. De castleden zouden het liefst spelen.Maarja als je geen stem meer hebt dan kun je nog niet eens praten, laat staan zingen op dat niveau. En volgens mij krijg je vervangende kaarten voor een andere avond. Dus als je een echte Joseph fan bent wacht je op de vervangende kaarten. Want zo zijn ze ook bij Stage. En dat gebeurt niet bij andere ondernemingen. Trouwens valt dit onder onmacht. En een voordeel is dat Freek nu helemaal uitgerust is. Hij heeft nu bijna een hele week vrij gehad. Zal hij vast niet erg hebben gevonden.

        /   Reply  / 
  11. cecilia

    Robin van den Akker is ook weer teruggehaald en is vanaf vandaag weer te zien in Joseph voor de duur van 2 maanden !

      /   Reply  / 
  12. Tom

    Na 25 minuten wilde ik een drankje delen met iemand – van al dat wachten op zo’n formulier krijg je nu eenmaal dorst en we hadden er nog geen gehad – en toen was de bar dicht. Serieus… te karig van ‘Stage’. Dat de voorstelling werd afgelast is juist heel erg goed(ondanks dat we nu pas in september gaan door buitenlandse activiteiten) want wie wil er nu een halve show zien…, maar dat die bar wordt dichtgegooid voor de mensen die niet als echte Hollanders metéén hun drankje opeisen, vind ik zeerzeker niet kunnen. Nu maar wachten op september..

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Wellicht zal dat meer met het theater dan met Stage te maken hebben?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>