Sprookjesboom de Musical


Wie kent de bekende televisieserie Sprookjesboom niet? Vanaf 29 juli 2009 zijn de geliefde Sprookjesbosbewoners uit Sprookjesboom te zien in Theater de Efteling! Een vrolijke interactieve familiemusical van ruim een uur voor iedereen. Ook voor de allerkleinsten!

De Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘echt mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Ze zijn in rep en roer! Roodkapje vindt hem eigenlijk wel aardig, Draak weet niet goed wat hij ermee aan moet, Klein Duimpje wil graag net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vindt het leuk, zo’n grote stoere man in het Sprookjesbos. Als de houthakker – na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – de Sprookjesboom wil omhakken is de chaos compleet… Daar moeten de Sprookjesbosbewoners natuurlijk een stokje voor steken. Help jij ze mee om de Sprookjesboom te redden?

Kijk op www.efteling.com voor meer informatie.

Lees ook:Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd
Lees ook:Wolf op zoek naar eigen strijkorkest
Lees ook:Wieneke Remmers in Sprookjesboom de Musical
Lees ook:Sprookjesboom de Musical gaat op tournee
Lees ook:Sprookjesboom de Musical gaat op tournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>