Mamma Mia! geen last van crisis


De musical Mamma MIa! heeft duidelijk geen hinder van de crisis. Want deze musical, die pas vanaf haf september te zien is, heeft op dit moment in de voorverkoop al meer dan 65.000 kaarten verkocht. De vraag naar kaarten voor deze musical, met de 22 grootste hits van ABBA, is groot.

De musical gaat half september in Koninklijk Theater Carré in première. Daarna zal de musical, met onder anderen Lone van Roosendaal, Anouk van Nes en John Vooijs in de hoofdrollen, te zien zijn in de grootste theaters van Nederland. Producent van Joop van den Ende Theaterproducties Erwin van Lambaart: “Het verheugt me dat het Nederlandse publiek zelfs in deze moeilijke tijden en na slechts 30 dagen voorverkoop zo enthousiast reageert op de terugkomst van Mamma Mia!.”

Mamma Mia! vertelt het komische en levendige liefdesverhaal van Donna, een alleenstaande moeder. Haar dochter staat op het punt te trouwen, terwijl de moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader weggegeven wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dit is.

Op 9 november 2003 beleefde Mamma Mia! haar Nederlandse première in het Beatrix Theater in Utrecht en werd bezocht door ruim 1,2 miljoen bezoekers. In 2004 ontving de hitmusical de ANWB publieksprijs voor Musical van het Jaar en ontving de musical 2 Musical Awards voor respectievelijk de Beste Vrouwelijke Hoofdrol en Aanstormend Talent.

Vanaf  half september is Mamma Mia! achtereenvolgens te zien in: Hoorn, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Eindhoven, Maastricht, Den Haag, Groningen, Apeldoorn, Breda, Leeuwarden, Den Bosch, Heerlen, Enschede en Utrecht. De kaartverkoop loopt via See Tickets 0900-1353 (45 cpm), via de theaters of www.musicals.nl. Prijzen variëren per theater en/of rang.

Lees ook:John Vooijs gaat weer trouwen… in Mamma Mia!
Lees ook:Lone van Roosendaal wederom hoofdrol in Mamma Mia!
Lees ook:Win een Mamma Mia Pakket!
Lees ook:Het doek valt ook voor Mamma Mia!
Lees ook:TV-tip: Mamma Mia!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>