Op Zoek naar Anne Frank?


Alhoewel we denken dat Nederland nu wel een beetje klaar is met al die zoektochten naar musicalsterren, lijkt er zich na de zoektocht naar Mary Poppins die pas net gestart is, alweer een nieuwe zoektocht aan te komen. Theaterproducent Mark Vijn zou in gesprek zijn met diverse omroepen om een zoektocht naar Anne Frank te starten…

Het gaat om de hoofdrol in de nieuwste musical Je Anne over het leven van Anne Frank. De AVRO zou al interesse hebben getoond, maar ook met andere omroepen wordt gesproken. Mark Vijn Theaterproducties komt in theaterseizoen 2010- 2011 met deze voorstelling gebaseerd op het dagboek van Anne Frank. De première zal op 1 november in Hoorn plaatsvinden.

Ook zou er sprake zijn van een televisieziektocht naar de hoofdrolspeler voor de musical Kruimeltje. Zitten we allemaal nog wel te wachten op een zoveelste zoektocht via televisie?

Lees ook:ANNE vanavond opgedragen aan Buddy Elias
Lees ook:Thom Hoffman gaat Otto Frank spelen
Lees ook:Musical over Anne Frank: Je Anne
Lees ook:Sjoukje Hoogma is nieuwe Anne Frank
Lees ook:Geen doorstart ‘De Producers’, MVTP failliet

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Op Zoek naar Anne Frank?

  1. martijn

    Blijkbaar zitten we te wachten op musicalzoektochten en sms-en en bellen we iedere keer masssaal. Behalve Mary Poppins, Joseph en Evita hebben we toch ook wie wordt Tarzan gehad, I’m Michael (komt nog op RTL4), So you think you can dance (hoofdprijs was rol in Footloose (1eseizoen) / Hairspray (2e seizoen). Dan hebben we het nog niet gehad over succesvolle musicalsterren die uit Idols komen (Joel, Jamai, Jim, Ron). Zolang Nederland nog massaal smst en belt, wie maakt zich er druk om? De tv-bazen in ieder geval niet.

      /   Reply  / 
  2. Francine

    Ik zou graag auditie willen doen!
    Lopen die nog of zijn ze al voorbij?

    M.V.G

    Francine

      /   Reply  / 
  3. lautjuh

    waar kan ik me inschrijven voor de audities of zijn die al geweest?
    x lautjuh

      /   Reply  / 
  4. Hennie

    Ik wil graag voor mijn dochter Neda 9 jaar hierop reageren. Ik hoor van veel mensen dat ze erg op Anne lijkt, ze is erg vrolijk en musical. Hoe kan ik Neda voor de audities door geven? Of ben ik laat voor?
    Met groet,
    Hennie (moeder)

      /   Reply  / 
  5. lautjuh

    ja hennie je bent te laat, ik wou me ook opgeven maar de rollen zijn al vergeven.
    dit weet ik omdat ik een mail naar de producent heb gestuurd.
    gr laura

      /   Reply  / 
  6. Rogier

    Ik vind het ronduit schaamteloos om van zo’n triest levensverhaal een musical te maken. Anne Frank, het gezicht van de holocaust, van zes miljoen slachtoffers! ‘Soldaat van Oranje’ vond ik al zeer discutabel, maar dit geen werkelijk alle grenzen te buiten. Respectloos, ik heb er geen ander woord voor.

      /   Reply  / 
  7. eva

    ik vind het juist goed dat ze het doen! dan weet je ten minste hoe het leven er toen was!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>