Toch niet naakt achter de kassa!


Eerder maakten wij bekend dat a.s. dinsdag de heren van The Full Monty plaats zullen nemen achter de kassa van het oude Luxor Theater. Helaas is gisteravond gebleken dat dit met de drukke agenda’s van de heren toch niet in te passen valt…

Om de mensen niet teleur te stellen biedt het Oude Luxor mensen die kaarten komen halen alsnog een zeer mooi pakket en een ontmoeting met deze heren aan. Indien men a.s. dinsdag op de afgesproken tijd naar de kassa komt krijgt men ieder tweede kaartje gratis. Daarnaast krijgt men per boeking een gratis programmaboek en een gratis kalender van The Full Monty. Ook mogen zij na afloop van de voorstelling hun kalender en programmaboek laten signeren en met de heren op de foto in een besloten Meet & Greet.

De cast van The Full Monty en het Oude Luxor bieden oprechte excuses voor dit ongemak en hoopt dat men in ieder geval blij zal zijn met het alternatief.

Lees ook:Blote mannen aan de kassa!
Lees ook:Dames The Full Monty nu ook uit de kleren?
Lees ook:Win een gesigneerd programmaboek van The Full Monty!
Lees ook:The Full Monty veroorzaakte rel in Barneveld
Lees ook:Slipjes op het podium bij The Full Monty

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Toch niet naakt achter de kassa!

  1. Pingback: Blote mannen aan de kassa! | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>