Ruud van Overdijk nieuwe Brit in ‘We Will Rock You’

De rol van Brit in We Will Rock You zal de komende periode gespeeld worden door Ruud van Overdijk. Hij vervangt de geblesseerde Martin van der Starre die voor de première van de rockmusical zijn achillespees volledig afscheurde. De afgelopen weken was Charly Luske te zien in deze rol en hij zal zich nu richten op zijn rol als vaste vervanger van Galileo. Wanneer Martin van der Starre zijn rol als Brit in We Will Rock You weer kan oppakken is nog niet bekend.

Ruud van Overdijk volgde zijn opleiding aan het Fontys Conservatorium Tilburg, afdeling Muziektheater. Hij was eerder te zien in Into The Woods, Jesus Christ Superstar en City of Angels. Ruud is tevens een van de kandidaten van het televisie programma Op zoek naar Zorro. Drukke tijden dus voor Ruud, die vanaf november ook in Volendam, de Musical staat.

We Will Rock You
vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De 25 legendarische nummers van QUEEN, waaronder ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘A Kind Of Magic’, staan samen met de spectaculaire decors, de liefde, de humor en de uitdagende kostuums voor een volledig nieuwe musicaldimensie. De musical is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Kaarten zijn hier te bestellen.

Lees ook:Martin van der Starre in ‘We Will Rock You’
Lees ook:Martin van der Starre aan de beterende hand
Lees ook:Floortje Smit wordt Ozzy in ‘We Will Rock You’
Lees ook:Martin van der Starre eindelijk Brit in WWRY
Lees ook:Droomdebuut voor Ruud Overdijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>