Woezel en Pip winnen ANWB Publieksprijs

Woezel en Pip in de Tovertuin is bekroond met de ANWB Publieksprijs voor beste kinder- en familiemusical 2010. Gisteren kreeg Dinand Woesthoff, creatief directeur van producent Dromenjager, de prijs – een bronzen beeld naar een ontwerp van Pépé Grégoire – uitgereikt in het programma RTL Boulevard.
Het was de eerste keer dat de ANWB Publiekprijs voor beste kinder- en familiemusical werd uitgereikt. Om deze nieuwe categorie extra aandacht te geven vond de feestelijke uitreiking apart plaats van het gala 7 juni j.l. Naast Woezel en Pip in de Tovertuin waren Sprookjesboom en Hoe overleef ik mijn eerste zoen? genomineerd.

Woezel en Pip in de Tovertuin - nog t/m zo 2 januari 2011 te zien in de theaters – is een muzikale familievoorstelling waarin twee vrolijke, lieve hondjes spannende avonturen beleven. De cast bestaat uit Bettina Holwerda, Koen Iking, Jacqueline Goedmakers en Florens Eykemans. De regisseur is Wilma Hoornstra; het script werd geschreven door Paul Paschier en Wilma Hoornstra i.s.m. producent Dinand Woesthoff van Dromenjager.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Dinand Woesthoff overhandigt DVD aan cast ‘Woezel en Pip’
Lees ook:Nominaties ANWB Publieksprijzen voor beste musicals bekend
Lees ook:Nieuwe musical voor Woezel en Pip
Lees ook:Woezel & Pip brengen De Tovertuin naar Ahoy
Lees ook:Wederom succesvolle première voor Woezel & Pip

1 Reacties // Reageer

One thought on “Woezel en Pip winnen ANWB Publieksprijs

  1. Marijke

    Lang geduurd, maar terechte winnaars !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>