De Gouden PODIUM maand

Op dinsdag 1 november is De Gouden PODIUM maand van start gegaan. Hajo Bruins, (Petticoat en nu te zien in Vincent en Theo) heeft samen met Peter Joziasse (directeur Bureau Promotie Podiumkunsten) het startsein gegeven vanuit Koninklijk Theater Carré. In De Gouden PODIUM maand krijgen bezoekers van de Nederlandse Podia een PODIUM Cadeaukaart van Theaters van Nederland.

Afgelopen maandag ontving Albert Verlinde al De Gouden PODIUM Cadeaukaart uit handen van Kim-Lian van der Meij. De Gouden PODIUM Cadeaukaart wordt uitgereikt aan een persoon die uitblinkt op het gebied van promotie voor de podiumkunsten en publiek inspireert podiumkunsten te bezoeken.

Als winnaar ontvangt Albert Verlinde naast de speciale Gouden PODIUM Cadeaukaart tien PODIUM Cadeaukaarten ter waarde van €100,- per stuk. Hij kan deze kaarten geven aan een persoon of een groep personen die een uitje verdiend hebben.

In de maand november maken bezoekers kans om de Gouden PODIUM Cadeaukaart te winnen, de winnaar kan voor een mooi bedrag nieuwe tickets aanschaffen.

De PODIUM Cadeau kaart is een initiatief van Bureau Promotie Podiumkunsten. De PODIUM Cadeaukaart is het grootste collectieve promotiemiddel van de podiumsector.

Meer info op www.podiumcadeaukaart.nl

Lees ook:Nieuwe opzet gala combineert Musical Awards en VSCD-theaterprijzen
Lees ook:Audities: Castleden voor musical 9 to 5 van Albert Verlinde Entertainment
Lees ook:‘Voor Kids gaat de Zon op’ in première!
Lees ook:Albert Verlinde Entertainment stopt op Twitter
Lees ook:Albert Verlinde morgen hekkensluiter In de Hoofdrol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>