Geruchten over herstart ‘De Producers’

De geruchten over een eventuele doorstart van De Producers nemen toe. Maandag 31 oktober maakte producent Mark Vijn officieel bekend dat de musical zou stoppen.

Eerder deze week maakten wij al bekend dat er een onderzoek zou worden gestart naar de reden van de ‘flop’. Op de website van Schouwburg het Park kunnen nog steeds kaarten worden gekocht voor de voorstellingen van 22 tot en met 26 november. Er wordt volledig restitutie beloofd mochten de voorstellingen toch niet doorgaan. Tevens wordt er geopperd dat producent Mark Vijn nog steeds aan het onderhandelen is over een eventuele herstart van de musical.

Ook de hoofdrolspelers lijken nog hoop te hebben, Barry Beijer schreef op Twitter: “Hoop doet leven…”
Wij hopen ook op goed nieuws voor deze prachtige productie!

Lees ook:Geen doorstart ‘De Producers’, MVTP failliet
Lees ook:De Producers stopt mogelijk zondag al!
Lees ook:Tweede auditieronde voor Chicago
Lees ook:Oliver! nu ook naar Nederland
Lees ook:Op Zoek naar Anne Frank?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geruchten over herstart ‘De Producers’

  1. martijn

    Quote uit mail van Luxor Theater waar de musical eind december zou staan: “Gelukkig is er toch nog hoop voor deze mooie voorstelling, die vorige week jubelende recensies kreeg van de Nederlandse pers. Er wordt momenteel door de producent bekeken of de voorstelling in een verkorte tournee door Nederland kan reizen.”

    Mijn geld krijg ik voorlopig niet terug van luxor, ik moet maar akkoord gaan met een alternatief terwijl ik al een andere voorstelling elders heb geboekt. De VSCD(club van schouwburgen en theaters) zou een eenduidig beleid moeten voeren over restitutie van kaarten bij faillesementen of stopzetten van producties. Nu kan het luxor lekker rente verdienen op de verkochte kaartjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>