Michelle en Jasmijn Krabbé in Oorlogswinter

In december 2011 werden audities gehouden voor de kindercast van de musical Oorlogswinter van het NJMT. De dochters van presentator Martijn Krabbé, Michelle (7 jaar) en Jasmijn (5 jaar) hebben ook succesvol auditie gedaan en zullen vandaag voor het eerst meespelen in de musical.

Komende week zullen de nieuwe kindercasts van Oorlogswinter in première gaan. Afgelopen maanden hebben deze groepen heel hard gerepeteerd, en nu is het eindelijk zover. Op 4 Januari zal in Veldhoven de “Zwolle Cast” haar première beleven, Martijn en Amanda Krabbé zullen beiden aanwezig om hun dochters in actie te zien.
Moeder Amanda Krabbé over haar dochters Michelle en Jasmijn in de Telegraaf: “Van Michelle weten we al langer dat ze onwijs goed kan zingen, maar Jasmijntje is veel meer gesloten. Haar theaterlerares roept altijd dat ze een podiumbeest is. Dus we zijn erg benieuwd!”

Op zaterdag 7 januari zal de “Rotterdam Cast” voor het eerst spelen in Heerenveen. De “Vlank“- en “Lagezande” cast zullen hiernaast ook gewoon blijven spelen.

Lees ook:Dochters van Martijn Krabbé in Tovenaar van Oz
Lees ook:Echte liefde voor Mammia Mia! stelletje
Lees ook:Michelle Splietelhof en Tommie Christiaan verwachten een kindje!
Lees ook:Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof krijgen een dochter
Lees ook:Michelle wordt Luisa in Zorro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>