AVRO wil Musical Awards Gala terug

De AVRO wil ‘musical terugclaimen’. Ook het Musical Awards Gala, dat vorig jaar bij RTL 4 te zien was, moet wat AVRO-mediadirecteur Peter Lubbers betreft terug naar de publieke omroep.
“Het hoort helemaal bij de AVRO”, zegt Lubbers in het AD.
De nieuwe opzet van het Musical Awards Gala, dat werd gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors, kreeg veel kritiek. Sanne Kraaijkamp noemde de uitreiking van de naar haar vader John Kraaijkamp vernoemde prijzen ‘een aanfluiting’ en miste het ‘officiële galakarakter’.

Naar aanleiding van alle kritiek besloten een aantal theaterproducenten geen nominaties meer in te sturen. Albert Verlinde zei dat de awardshow ‘geen toegevoegde waarde meer heeft’ en ook theatermakers Ruud de Graaf en Hans Cornelissen haakten af.
“Het Musical Awards Gala komt wat mij betreft snel bij ons”, zegt Lubbers woensdag. “Ik ben er druk mee en heb al gesprekken gevoerd met Albert Verlinde en Stage Entertainment.”
Ook de terugkeer van Op Zoek Naar…, een talentenjacht voor musicaltalent, sluit Lubbers niet uit. De formule verdween begin vorig jaar bij de AVRO en dook later op bij RTL met het geflopte Sunday Night Fever als gevolg.
“Maar dan misschien in 2013″, zegt Lubbers over de terugkeer van Op Zoek Naar… “Ik zou de loopgraven in willen om dat weer bij ons op zondag te plaatsen.”

Bron: www.nu.nl

Lees ook:Nieuwe opzet gala combineert Musical Awards en VSCD-theaterprijzen
Lees ook:Albert Verlinde is klaar met de Musical Awards
Lees ook:Frits Sissing presenteert Musical Awards Gala
Lees ook:Bekendmaking Mary’s tijdens Musical Awards gala
Lees ook:Musical Awards Gala 2015 weer live op tv te zien

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “AVRO wil Musical Awards Gala terug

  1. Elisza

    Yes, want dat geflop op RTL had ook totaal geen zin.
    Laat de AVRO het maar doen, dan houden we tenminste musicalland verenigd..

      /   Reply  / 
  2. Bas

    Dit soort nieuws maakt mij nou gelukkig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>