Sprookjesconcert in Pinksterweekend

In het Pinksterweekend, 26, 27 en 28 mei 2012, organiseert Van Hoorne Junior voor de tweede keer een Sprookjesconcert in de Evenementenhal Gorinchem. Hier kun je jouw favoriete sprookjesfiguren ontmoeten, waaronder Roodkapje, Hans & Grietje, De Gelaarsde Kat, Klein Duimpje, Doornroosje en vele anderen.

Speciaal voor het Sprookjesconcert wordt een magisch sprookjeskasteel tot leven gebracht. Het belooft een spektakel te worden met prachtige decors, uitbundige kostuums en natuurlijk heel veel swingende liedjes.

Er zullen een aantal bekende musicalacteurs te bewonderen zijn tijdens het concert zoals Sita Vermeulen en Geert Hoes (Klein Duimpje De Musical) en Maud Mulder (Roodkapje en De Gelaarsde Kat De Musical). Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd, waaronder een Meet & Greet en een Magische Modeshow.

Voor meer informatie kun je de website bezoeken: www.vanhoorneevents.nl

Lees ook:Sita in het ‘Sprookjesconcert On Tour’
Lees ook:Cast ‘Klein Duimpje’ presenteert zich
Lees ook:‘Klein Duimpje De Musical’ in première
Lees ook:Musical ‘Assepoester’ met Ron Link en Sita
Lees ook:Sprookjesboom de Musical gaat op tournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>