‘Ghost’ opvolger van ‘Miss Saigon’

De musical Ghost van Joop van den Ende Theaterproducties  gaat na Miss Saigon een vast plek krijgen in het Beatrixtheater in Utrecht. Dit heeft Joop van den Ende bekend gemaakt.Ghost ging in 2011 in première in Londen. Ghost combineert drama, humor en romantiek op de grens van leven, dood en liefde. Het revolutionaire decor met ‘state of the art’ video-, LED en projectietechnieken worden gecombineerd met verbluffende special effects en illusies, ontworpen door illusionist Paul Kieve. De musical is gebaseerd op de romantische film met Patrick Swayze en Demi Moore in de hoofdrol die in 1990 is uitgebracht.

Ghost gaat over de kracht van de liefde. Tijdens een wandeling worden Sam en Molly overvallen waarbij Sam vermoord wordt. Maar hij blijft tussen hemel en aarde zweven omdat hij niet in staat is om Molly los te laten en haar wil redden als hij ontdekt dat ze in gevaar is door toedoen van Sam’s beste vriend Carl. Met behulp van het excentrieke medium Oda Mae (in de film gespeeld door Whoopi Goldberg, die een Oscar won voor haar vertolking in de film) praat Sam met Molly en probeert hij haar te redden uit de handen van de man die eens zijn beste vriend was. De film won ook een Academy Award voor Beste Scenario.

Miss Saigon speelt in elk geval tot en met eind mei 2012 in het Beatrixtheater in Utrecht.

Lees ook:Musical ‘Ghost’ naar Nederland
Lees ook:Musical ‘Ghost’ na Londen ook te zien op Broadway!
Lees ook:‘Ghost the Musical’ komt met benefiet single!
Lees ook:Ton Sieben en Freek Bartels in Ghost
Lees ook:Opnieuw internationale hoofdrol voor Willemijn Verkaik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>