Extra voorstelling Otis van M-Lab

OtisNaar aanleiding van de succesvolle kaartverkoop is er een extra voorstelling van Otis ingepland op maandag 22 april om 20.15 uur.

De nieuwe Nederlandse musical Otis is gebaseerd op Shakespeare’s Othello en was van 10 tot en met 14 april exclusief te zien in Theater M-Lab.

Het verhaal:
Als Otis de ambassadeurspost krijgt toegewezen waarvan Jacco vindt dat hij hem verdient en Otis Jacco ook nog eens passeert door Michiel de promotie te geven, is de basis gelegd voor een niets en niemand ontziende afrekening. Genadeloos druppelt Jacco het gif van de jaloezie in het gelukkige huwelijk van Otis en Daphne. Het leven van Otis ontaardt in een complete chaos, waarin de eens zo succesvolle ambassadeur elke controle over zijn gevoelens en gedachten verliest. Ondertussen bloeit er een andere liefde op, een buitenechtelijke liefde tussen Esmee, de vrouw van Jacco en uitgerekend Michiel, degene waar Daphne door hem mee beschuldigd wordt.

Met onder andere: Céline Purcell, Patrick Stoof, Jacqueline Boot, Christopher Parren, Jorrit Ruijs en Dennis ten Vergert.

Lees ook:Ernst Daniël Smid is Otis in speciale voorstelling
Lees ook:Otis met gebarentolk op De Parade
Lees ook:Patrick Stoof en Brigitte Heitzer in M-Labs musical ‘Otis’
Lees ook:Brigitte Heitzer in M-Lab musical Otis
Lees ook:Zac Efron zet Parijs op zijn kop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>