Ana Milva Gomes in Nederlandse Sister Act

SASinds dit weekend is Ana Milva Gomes te zien in de Nederlandse Sister Act. Ze deelt tijdelijk de rol van Deloris met vaste hoofdrolspeelster Carolina Dijkhuizen.

Musicalactrice Ana Milva Gomes speelde eerder in Wenen de rol van Deloris van Cartier. Vanwege de vakantie van haar huidige productie, Natürlich Blond, in Wenen was dit een uitgelezen kans voor haar om eindelijk in de Nederlandse productie Sister Act te kunnen staan. Eerder was zij te zien in de Duitse musical Aïda en Disneyproducties The Lion King (Nala) en Tarzan (Nehebka).
Zelf zegt zij over haar uitstapje naar Nederland: “Het is een droom die uitkomt, ik mag eindelijk in mijn moedertaal deze prachtige rol enkele keren vertolken.

Sister Act is gebaseerd op de film waarin Whoopi Goldberg het gangstermeisje Deloris speelt dat, achtervolgd door criminele types, noodgedwongen haar toevlucht zoekt in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een strenge Moeder Overste.

Sister Act, een productie van Joop van den Ende Theaterproducties, is te zien in het AFAS Circustheater te Scheveningen. Ana Milva speelt nog tot en met 25 juli naast hoofdrolspeelster Carolina Dijkhuizen de rol van Deloris.

Foto: Debby van Rooijen

Lees ook:Carolina Dijkhuizen in Sister Act
Lees ook:Marjolijn Touw alternate in Sister Act
Lees ook:Castalbum Sister Act op nummer 1 in albumlijst
Lees ook:Sister Act speelt laatste voorstelling op Broadway
Lees ook:Sister Act stopt per 10 augustus 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>