Benefietconcert met veel musicalsterren voor de Filipijnen

AnoukMaasFerry Doedens, Anouk Maas, Tony Neef, Linda Wagenmakers, Juan Wells, Clayton Peroti, Joanne Telesford en Niek Barendsen. Dit zijn slechts een paar van de namen van de performers die zich op 10 februari in Het Werkteater te Amsterdam zullen inzetten voor de wederopbouw van een aantal scholen in de Filipijnen. Op maandagavond 10 februari zullen diverse artiesten de handen ineen slaan om een fantastische show neer te zetten in Het Werkteater te Amsterdam. Eenmalig werken meer dan 50 artiesten samen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de wederopbouw van scholen in de Filipijnen.

Haiyan
Op 8 november 2013 trok tyfoon Haiyan over de centrale eilanden van de Filipijnse archipel en liet daarbij een spoor van vernieling achter. In totaal zijn 9,5 miljoen mensen getroffen door deze ramp, gezinnen zijn dakloos en veel kinderen hebben hun ouders verloren. Juist de kinderen vormen op dit moment een kwetsbare groep. Het is voor deze kinderen zeer belangrijk dat er weer routine in hun dag komt en dat ze naar school kunnen.  Om deze reden zal de opbrengst van de avond dan ook ten goede komen aan twee projecten in de Filipijnen; Stichting Help Education Tacloban en de Capoocan Central School. Er is direct contact met deze twee scholen waardoor monitoring van de opbrengsten helder en direct is.

Deze avond is een initiatief van de in Nederland wonende Filipijn Arvin Quirante (Miss Saigon, Tarzan).

Kaarten voor dit benefietconcert kunnen besteld worden door €17,50 per kaart over te maken op rekening: NL46RABO 0147.23.75.64 t.n.v. J.F. Bouius o.v.v. het aantal kaarten en de naam van de afhaler/besteller. De kaarten liggen dan op uw naam klaar bij de kassa van het theater.

Alleen doneren is ook mogelijk door een bedrag over te maken op de bovengenoemde rekening o.v.v. “donatie”.

Benefietconcert A Future For The Children Of Tacloban
Maandag 10 februari, aanvang 20:00 uur
Het Werkteater Amsterdam, Oostenburgergracht 75
Kaarten a €17,50

Lees ook:Studenten DAPA steunen Haïti met benefietconcert
Lees ook:Jeugdzorgkinderen gratis naar Sjakoo
Lees ook:Er zijn nog kaarten voor Musical Helpt Haiti!
Lees ook:Kinderen voor Kinderen-musical zamelt muziekinstrumenten in voor Stichting Kinderen Maken Muziek
Lees ook:Soldaat van Oranje als educatieve voorstelling voor 6.000 leerlingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>