Freek Bartels geeft dinerconcert

Freek Bartels - Love Story

Freek Bartels geeft 11 mei een dinerconcert in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Het concert wordt gegeven in het kader van Musical Monday, dinerconcerten die eenmalig in de Dinerfoyer van het DeLaMar te zien zijn.

Bartels stelt zelf een eigen liedprogramma samen, ook brengt hij anekdotes over zijn carrière als musicalster. Hij wordt begeleid door pianist Bernd van den Bos. Momenteel zijn de laatste kaarten voor het dinerconcert beschikbaar. Kaarten kosten €67,50 per stuk en zijn te koop via het DeLaMar Theater. De ticketprijs is inclusief 3-gangen diner.

Musical Monday in het DeLaMar

Het eerste Musical Monday concert van het jaar vond plaats op 9 maart. Tony Neef trapte de serie af. Op 13 april is het de beurt aan Mariska van Kolck om een exclusief en eenmalig concert te geven. Hiervoor zijn nog de laatste kaarten beschikbaar.

Lees ook:Freek Bartels dinerconcert uitverkocht
Lees ook:Musical Monday in DeLaMar Theater
Lees ook:Willemijn Verkaik geeft extra concert
Lees ook:Gastartiesten 50e verjaardag Stanley Burleson zijn bekend
Lees ook:Willemijn Verkaik solo concert uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>