Wieneke Remmers vaker te zien in The Sound of Music

Wieneke Remmers

Wieneke Remmers zal vaker op het podium te zien zijn als Maria in de huidige tour van The Sound of Music. Dit liet ze weten via Twitter.

Remmers ging 2 april voor het eerst op als Maria. Hierna liet ze op Twitter weten dat dit niet de laatste keer is dat ze de rol gaat spelen. Anouk Maas, die normaal gesproken Maria speelt, gaf aan dat ze wegens andere werkzaamheden een paar dagen niet in de show speelde, waardoor Remmers opging. Sanne den Besten, de understudy voor Maria sinds het begin van de tour, is momenteel verplicht op stemrust.

Remmers in The Sound of Music zomertour

The Sound of Music is nog van juni tot eind augustus in theaters door heel Nederland te zien. Remmers is dan ook tot eind augustus te zien als Maria in de zomertour. Den Besten zal niet meer te zien zijn als Maria, ze verlaat de productie definitief in mei. Ze is daarna in een nog onbekende voorstelling in het buitenland te zien.

Lees ook:Wieneke Remmers speelt vanavond in The Sound of Music
Lees ook:The Sound of Music speelt 150ste voorstelling
Lees ook:Chatten met Wieneke Remmers en Rein Kolpa
Lees ook:The Sound of Music wegens groot succes drie maanden op zomertour
Lees ook:Rein Kolpa en Wieneke Remmers in de Bijenkorf Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>