Kyle Dean Massey uit PIPPIN zingt duet met Paul de Leeuw

PippinAanstaande zaterdag, tweede kerstdag, is Paul de Leeuw te zien met zijn kerstshow Na kerst & De Leeuw. De Amerikaanse musicalster Kyle Dean Massey (bekend van hoofdrollen in de Broadway shows Wicked, Next to Normal en de tv-serie Nashville) is te gast. Hij zingt samen met De Leeuw een duet uit de Broadway show PIPPIN die vanaf 9 maart slechts vijf weken exclusief te zien is in Koninklijk Theater Carré.

PIPPIN is een duizelingwekkende musical van Wicked-componist Stephen Schwartz met een aangrijpend verhaal, vol magie en buitengewone acrobatiek (van Cirque du Soleil-oudgedienden). De productie won een aantal belangrijke Tony Awards en was lange tijd dé hit op Broadway in New York. Daar zag Paul de Leeuw vorige zomer PIPPIN met Kyle Dean Massey in de titelrol en was meteen verkocht. Het is op zijn verzoek dat Massey in Na Kerst & De Leeuw het nummer Corner of the Sky samen met De Leeuw als duet ten gehore brengt met de originele Engelse tekst voor Massey en een Nederlandse vertaling (van Daniël Cohen) voor De Leeuw.

Kyle Dean Massey komt in het voorjaar met de volledige Amerikaanse cast van PIPPIN naar Nederland waar de show van 9 maart t/m 10 april exclusief te zien is in Koninklijk Theater Carré. Het is voor het eerst dat deze musical buiten de Verenigde Staten speelt en Nederland heeft de Europese première.

Over Na Kerst & De Leeuw
Na de Kerst hebben we nog een paar dagen om vrij en blij het nieuwe jaar in te gaan. Valt er nog iets op te lossen, uit te zoeken of te zeggen? Dat kan! Paul de Leeuw maakt er samen met het publiek, zijn team en het orkest van Miguel Wiels een gezellige avond van. Naast het duet van De Leeuw met Kyle Dean Massey reist Ajouad El Miloudi als een doorgewinterde Robert ten Brink af naar Groningen om Kristian mee te nemen naar zijn geliefde Koen in Amsterdam. Tim den Besten bezoekt het oliebollenfeest van Lammert de Bruin om met alle gasten het afgelopen jaar door te nemen. En wie maakt De Leeuw dolgelukkig met de twee kaartjes voor het concert van Adele die hij de hele show in zijn kontzak heeft zitten?

Na Kerst & De Leeuw, zaterdag 26 december om 22.55 uur op NPO 1

Lees ook:Broadway- én Nashville-ster speelt hoofdrol in PIPPIN
Lees ook:Simone Kleinsma in duet met Paul de Leeuw
Lees ook:Castwissel in Broadway musical Wicked
Lees ook:Pippin: sensationeel, magisch en fenomenaal
Lees ook:WIN! VIP tickets voor PIPPIN op de Uitmarkt Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>