Welterusten, Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin van Theater Terra komend seizoen te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters

Theater Terra, bekend van onder andere Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, is een van de grootste en oudste producenten van familievoorstellingen in Nederland en keert komend seizoen op grote schaal terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Nadat afgelopen seizoen de structurele subsidie van Theater Terra werd stopgezet, is de producent nu klaar om zelfstandig opnieuw tienduizenden kinderen en hun families te verwonderen en betoveren met twee nieuwe en kwalitatieve familiemusicals.

Welterusten, Kleine Beer
Van september 2017 tot en met maart 2018 is Welterusten, Kleine Beer te zien, naar de wereldberoemde boeken van Martin Waddell en Barbara Firth, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Deze voorstelling, voor iedereen vanaf 4 jaar, vertelt over Kleine Beer, die niet kan slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan voor hem mee, en alle fonkelende sterren.

De Kleine Zeemeermin
De betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen, is te zien van januari tot en met mei 2018. Deze familiemusical voor iedereen vanaf 6 jaar gaat over een zeemeermin met een schitterende stem, die in de diepe oceaan leefde. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zeeheks de betovering nooit meer verbreken.

De kaartverkoop voor Welterusten, Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin start in mei 2017 bij de Nederlandse en Vlaamse theaters. Voor meer informatie, kijk op www.theaterterra.nl

Spelers & Makers Welterusten, Kleine Beer
Spelers: Wesley de Ridder, Linda Korevaar, Marieke Labeur & Robin Hissink | Naar de boeken van: Martin Waddell & Barbara Firth | Script & Liedteksten: Dick Feld | Muziek: Fons Merkies | Regie: Fons Merkies | Decorontwerp: Joris van Veldhoven | Poppen- & Kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel | Geluidsontwerp: Erwin van den Broek | Productieleider: Lonneke Tolman | Producent: Michiel Morssinkhof

Spelers & Makers De Kleine Zeemeermin
Spelers: Christiaan Koetsier, Rianne Peterson, Stef Pits & Niniane Everaert | Naar het sprookje van: Hans Christian Andersen | Script & Liedteksten: Bruun Kuijt | Muziek: Fons Merkies | Regie: Fons Merkies | Decorontwerp: Joris van Veldhoven | Poppen- & Kostuumontwerp: Joris van Veldhoven | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel | Geluidsontwerp: Erwin van den Broek | Productieleider: Lonneke Tolman | Producent: Michiel Morssinkhof

Lees ook:Repetities gestart voor première Welterusten, Kleine Beer
Lees ook:Het Kerstverhaal Kleine Ezel in het theater door Theater Terra
Lees ook:Theater Terra brengt Ali Baba en de 40 rovers naar de Nederlandse theaters
Lees ook:Audities: Triton in De Kleine Zeemeermin van Van Hoorne Entertainment
Lees ook:Mischa Kiek te zien in “De Kleine Zeemeermin”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>