Laatste voorstellingen Ciske de Rat in DeLamar Theater

Na een succesvolle tournee worden van 12 tot en met 23 juli worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam de allerlaatste voorstellingen van Ciske de Rat – de Musical gespeeld. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Wat is het fantastisch om met een succesverlenging in het DeLaMar Theater afscheid te mogen nemen van Ciske de Rat – de Musical. Na een grootse tournee van 240 voorstellingen, lovende reacties van pers en publieknemen we nu echt afscheid van deze prachtige productie!”.

Lees ook:Danny de Munk neemt afscheid van de rol van zijn leven
Lees ook:Publiek kan afscheid nemen van John Kraaijkamp sr in DeLaMar
Lees ook:Filmpje: I’d do anything – Afscheid Tara
Lees ook:Wij zijn Ciske de Rat!
Lees ook:Al 500 keer zo verdomd alleen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>