Laatste voorstellingen Ciske de Rat in DeLamar Theater

ciske-de-ratNa een succesvolle tournee worden van 12 tot en met 23 juli worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam de allerlaatste voorstellingen van Ciske de Rat – de Musical gespeeld. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Wat is het fantastisch om met een succesverlenging in het DeLaMar Theater afscheid te mogen nemen van Ciske de Rat – de Musical. Na een grootse tournee van 240 voorstellingen, lovende reacties van pers en publieknemen we nu echt afscheid van deze prachtige productie!”.

Lees ook:Danny de Munk neemt afscheid van de rol van zijn leven
Lees ook:Publiek kan afscheid nemen van John Kraaijkamp sr in DeLaMar
Lees ook:Filmpje: I’d do anything – Afscheid Tara
Lees ook:Wij zijn Ciske de Rat!
Lees ook:Al 500 keer zo verdomd alleen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>