Rick Astley schrijft een musicalfilm


Rick Astey, kennen we hem nog? De kleine roodharige man die zong “never give you up, let you down, run around and desert you …” Rings a bell? Juist, diezelfde Rick Astley is bezig met het schrijven van een musicalfilm!

De musical met de werktitel New York Cowboy vertelt het verhaal van een dorpsjongen die in je jaren 80 verhuist naar de grote stad New York. Astley werd geinspireerd om een script te schrijven door zijn vrouw die filmproducent is. Omdat Rick vooral muziek schrijft, was het een logische stap dat dit een musicalfilm zou worden.

Rick Astley treed momenteel ook op met de Here and Now Tour, een concertreeks waarin sterren uit de jaren ’80 optreden. Hij zou eigenlijk niet deelnemen aan de tour dit jaar, maar moest het gat opvullen van Boy George die momenteel een gevangenisstraf uitzit. Naast Rick treden onder meer Kim Wilde, Howard Jones en Brother Beyond op.

Lees ook:Hart tegen Hart brengt vrienden Rick Engelkes en Richard Kemper samen op toneel
Lees ook:Thriller Live vijf maanden verlengd
Lees ook:“Wie is de mol” goes musical!
Lees ook:Sterren schitteren op wereldpremiere musicalfilm Nine
Lees ook:Ron Link en Viva la Donna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>