Spice Girls willen musical op West End

Spice Girls Land In London And Open New Virgin Terminal

Geri Halliwell wil het verhaal van de vijf Spice Girls op de planken van de Londense West End brengen. Het ‘rags to riches’-verhaal moet een twee uur durende ‘pop extravaganza’ worden. Emma Bunton, Victoria Beckham, Mel B en Mel C, die elkaar in het geheim ontmoetten in het Londense toprestaurant Nobu, staan achter het plan. Halliwell wil de show produceren en wil dat de andere meiden op zoek gaan naar vijf onbekende actrices om in hun huid te kruipen.

“Dat project is Geri’s baby, maar de andere meiden staan erachter. Ze willen vijf relatief onbekende actrices inlijven en ze willen elk ook mee beslissen wie hen zal gaan vertolken”, aldus een bron in de Daily Mirror. De Spice Girls, die in 1994 opgericht werden, traden in februari vorig jaar voor het laatst samen op in Toronto. Ze plannen opnieuw een reünie voor de opening van de Wereldbeker Voetbal, maar daar zou Victoria Beckham niet aan willen deelnemen.

Bron: De Morgen

Lees ook:Jennifer Saunders schrijft Spice Girls musical
Lees ook:Spice Girls willen naar Broadway
Lees ook:Victoria Beckham engelse juf in HSM3?
Lees ook:Paul Walthaus in ‘Girls On The Top’
Lees ook:Spice Girl Mel C op West End

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>