Spice Girls willen naar Broadway

Viva Forever!, de musical die gebaseerd is op de liedjes van de succesvolle meidengroep uit de jaren 90, ‘The Spice Girls’, kampt met tegenvallende bezoekersaantallen in Londen. De show ging in december in première op West End. De Spice Girls willen daarom de musical naar Broadway verhuizen, ze zijn ervan overtuigd dat de musical in New York wel zal slagen.
Aan de Britse Daily Star laat Emma Bunton weten: “Het plan is om met de show naar het buitenland te gaan en we zijn erg optimistisch. We willen zeker Broadway proberen.”
Hoewel de producente van Viva Forever!, Judy Craymer, beaamt dat er plannen zijn om de musical naar het buitenland te brengen, zegt ze ook dat de geruchten over het tegenvallende succes overdreven zijn.
Ze zegt: “Het plan is om de show eerst op Broadway te krijgen. De onderhandelingen hierover zijn nu gaande. Japan en andere Aziatische landen hebben ook al interesse getoond. We willen er echter eerst van zijn dat de show in Londen perfect is. Uit de feedback van de fans blijkt in ieder geval dat ze dol zijn op de show.”

Viva Forever! is een romantische komedie over een familie die in het diepe gegooid wordt wanneer dochter Viva en haar drie beste vriendinnen meedoen met een talentenjacht op tv. Door de genadeloze wedstrijd komen relaties onder druk te staan en worden levens overhoop gehaald.
In de musical komen de hits van de Spice Girls voorbij, zoals Wannabe, Who Do You Think You Are en Mama.

Lees ook:Jennifer Saunders schrijft Spice Girls musical
Lees ook:Spice Girls willen musical op West End
Lees ook:Pussycat Dolls in biografische musical
Lees ook:I Can’t sing van West-End naar Broadway?
Lees ook:Spice Girl Mel C op West End

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>