Nu ook verfilming Miss Saigon?

Na het nieuws dat vanaf 10 januari de verfilming van Les Misérables te zien is in de bioscoop, laat producent Cameron Mackintosh weten dat er wellicht ook een verfilming komt van de musical Miss Saigon.

“Als Les Mis een succes wordt zal Miss Saigon ook verfilmd worden. Het is nog niet bevestigd, maar mensen zijn al aan het rondkijken en er komen al aanbiedingen binnen.”, zegt Cameron Mackintosh in de UK Telegraph.

Miss Saigon vertelt het indrukwekkende en stoere verhaal over de meeslepende liefde tussen de Amerikaanse soldaat Chris en het Vietnamese meisje Kim in het magische Saigon. Tijdens de plotselinge ontruiming worden de twee geliefden op abrupte wijze uit elkaar gehaald. Hij wordt naar de Verenigde Staten gebracht terwijl zij achterblijft in een wereld vol chaos en geheimen. Vinden ze elkaar ooit nog terug..?

Lees ook:Jamai Loman vervanger Ton Sieben in ‘Miss Saigon’
Lees ook:Jamai beleeft vanavond première in Miss Saigon
Lees ook:Musical Miss Saigon verlengd tot eind mei
Lees ook:Laatste voorstelling ‘Miss Saigon’ op 8 juli 2012
Lees ook:Vernieuwde Miss Saigon op Broadway en West End

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>