Serie Glee wordt musical

gleeGary Newman van Fox heeft onlangs bekend gemaakt een musicalversie te willen maken van de succesvolle televisieserie Glee. Onder andere Lea Michele, Jane Lynch en de onlangs overleden Cory Monteith waren te zien in de serie. Lea speelde al eerder op Broadway maar het is nog niet bekend of zij ook in de musicalversie van Glee te zien zal zijn.

Gary Newman zegt over de onthulling: “Wegens het succes van de tour hebben we besloten een live musical te creëren. Het project staat momenteel in de steigers.”
Hij verwijst hierbij naar het Glee Live! In Concert!-tournee in 2010 en 2011 die te zien was in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Ierland.

Het verhaal van de serie gaat over  een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school. Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten. Glee gaat dit jaar haar vijfde seizoen in waarin ook in de serie afscheid wordt genomen van Cory Monteith.

We houden jullie op de hoogte!

Lees ook:Glee nu ook naar Nederland
Lees ook:Win het eerste album van Glee!
Lees ook:Musicalcomedy Glee ook in Nederland een succes
Lees ook:Video: Glee Flashmob
Lees ook:Glee wordt een Broadway musical

1 Reacties // Reageer

One thought on “Serie Glee wordt musical

  1. marjolein

    kan je binnekort dan ook auditie doen ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>