Pretty Woman als musical op Broadway

Er zijn plannen om van de film Pretty Woman een musical voor Broadway te ontwikkelen. Filmregisseur Gary Marshall is in New York om met producer Paula Wagner, componisten, tekstschrijvers en regisseurs te praten over het maken van deze musical. De hit uit 1990, waardoor Julia Roberts definitief doorbrak, vertelt het verhaal van een prostituee (Roberts) die wordt ingehuurd door een rijke zakenman (Richard Gere) voor zijn verblijf in Los Angeles. De twee leren elkaar beter kennen en worden uiteindelijk verliefd.J.F. Lawton, de man verantwoordelijk voor het script van de film, gaat ook de teksten schrijven van de musical. In het originele verhaal eindigt het minder goed voor de prostituee. Zij wordt door de rijke man uit de auto gegooid en krijgt 3.000 dollar toegesmeten. Welk einde voor de musical wordt gebruikt is nog niet zeker.

Lees ook:Pussycat Dolls in biografische musical
Lees ook:‘Love Story’ met Freek Bartels naar Beatrix Theater in 2013
Lees ook:Shakespeare in Love als musical naar West End
Lees ook:Bekroonde musical Kiss of the Spider Woman voor het eerst in Nederland
Lees ook:Musicalversie ‘American Psycho’ op de planken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>