Repetities ‘Ja Zanna, Nee Zanna’ van start

Vanaf 12 juni aanstaande is de musical Ja Zanna, nee Zanna voor het eerst te zien in Nederland. Vandaag vond in Theater M-Lab de aftrap van de repetities voor deze gay-good musical plaats. Het verhaal gaat over een omgekeerde wereld waar iedereen opgroeit als homo, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is.
 Dan blijken een jongen en een meisje gevoelens voor elkaar te hebben, een liefde die niet geaccepteerd wordt. Het verliefde koppel vraagt de magische Zanna om raad, met alle gevolgen van dien…

Ja Zanna, nee Zanna is energiek, vrolijk en wordt gebracht door een oog- én oorstrelende cast waar de energie vanaf spat: Gino Emnes (Stef), Michael Muller (Max), Sanguita Akkrum (Kika), Boris Schreurs (Tijl), Matthew Michel (Zanna), Elise Berends (Greet), Jeske van de Staak (Roberta) en Jasper van Dijk (Anton), op bijgevoegde foto van links naar rechts. Sieta Keizer neemt de regie voor haar rekening, de vertaling en bewerking is van Ron Mesland.

De voorstelling werd in de VS bekroond met vijf Drama Desk Awards nominaties (onder meer Best Musical en Best Music) en won een award voor gelijke behandeling van homoseksuelen in de media. Ja Zanna, nee Zanna is van 12 t/m 25 juni exclusief te zien in Theater M-Lab in Amsterdam; tijdens het EK voetbal wordt oranje daar ingeruild voor alle kleuren van de regenboog. De Nederlandse première vindt plaats op vrijdag 15 juni.

www.m-lab.nl

Fotocredit: Matthijs van Heerikhuize/Bob Bronshoff/Georgina Viane.

Lees ook:‘Ja Zanna, Nee Zanna’ speelt extra voorstelling
Lees ook:Cast Ja Zanna, Nee Zanna bekend
Lees ook:M-Lab eindigt theaterseizoen met musical ‘Ja Zanna, nee Zanna’
Lees ook:Sieta Keizer nieuwe artistiek leider M-Lab
Lees ook:Alex Klaassen en een wild feestje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>