‘Soldaat van Oranje’ beleeft tweede première


Soldaat van Oranje – De Musical
is vanavond, op de geboortedag van Koningin Wilhelmina, in première gegaan met een grotendeels nieuwe cast. In aanwezigheid van oud castleden, de weduwe van de Soldaat van Oranje, Karin Hazelfhoff Roelfzema en Prins Pieter Christiaan werd vanavond de inmiddels al weer 300e voorstelling gespeeld.

Twaalf nieuwe castleden speelden vanavond hun première onder wie Anne-Wil Blankers als Koningin Wilhelmina,  Julian Looman als Erik Hazelhoff Roelfzema en Linde van den Heuvel als Charlotte. Soldaat van Oranje – De Musical is onlangs verlengd tot en met januari 2012. Nog elke avond verkoopt de voorstelling uit.

Lees ook: Pittige klus voor nieuwe cast Soldaat van Oranje

Foto: Angel Mulder

Lees ook:‘Soldaat van Oranje’ verlengd tot en met januari 2012
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengd tot en met oktober 2012
Lees ook:Soldaat van Oranje weer verlengd tot en met september 2017
Lees ook:Valentijn Benard nieuwe Soldaat van Oranje
Lees ook:Oren Schrijver terug in SvO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>