‘Soldaat van Oranje’ verlengd tot en met januari 2012

Soldaat van Oranje – De Musical is wegens het aanhoudende succes verlengd tot en met januari 2012. Sinds de eerste voorstelling op 10 oktober 2010 heeft Soldaat van Oranje elke avond voor een uitverkochte zaal gespeeld.

Zoals eerder aangekondigd wordt de voorstelling vanaf augustus met een aantal nieuwe castleden gespeeld.  Zo beleven onder meer Anne-Wil Blankers in de rol van Wilhelmina en Julian Looman in de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema op 31 augustus hun officiële première.

Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema. De voorstelling ging op 30 oktober 2010 in première in de speciaal ontwikkelde draaiende theaterzaal van de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg bij Leiden. Kaarten voor de nieuwe periode zijn vanaf vandaag te koop.

Lees ook:Soldaat van Oranje jubileumvoorstelling al uitverkocht
Lees ook:‘Soldaat van Oranje’ beleeft tweede première
Lees ook:Prins overhandigt eerste exemplaar ‘Soldaat van Oranje’
Lees ook:Cast ‘Soldaat van Oranje’ ontmoet de koningin (foto’s)
Lees ook:Julian Looman vervangt Matteo van der Grijn als ‘Soldaat van Oranje’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>