Online VIP-Tickets winnen voor Cirque du Soleil

We meldden het al eerder: Varekai, de nieuwe show van Cirque du Soleil, viert vandaag haar zesde verjaardag. Voor deze gelegenheid heeft het Canadese gezelschap een bijzonder spel laten ontwikkelen en voor een beperkte periode online gezet. Spelers van het behendigheidsspel op www.varekaigame.nl maken iedere dag kans op twee VIP-tickets en een pakket met merchandise van Cirque du Soleil. Morgen kun je Varekai ook nog bewonderen in de Bijenkorf.

Varekai, de nieuwe show van Cirque du Soleil, viert op 24 april haar zesde verjaardag met de 2199ste show in de 'Grand Chapiteau' naast de Amsterdam ArenA (P2). De show is nog tot en met 25 mei te zien in Nederland. Hierna vervolgt het gezelschap haar tournee in Berlijn, Oberhausen en Wenen. Informatie & kaarten: cirquedusoleil.com of via 0900-0233

Zie ook Cirque du Soleil in de Bijenkorf 

Lees ook:Cirque du Soleil in de Bijenkorf
Lees ook:Cirque Éloize viert jubileum in Carré
Lees ook:Cirque Éloize viert jubileum in Carré
Lees ook:Koninklijk Theater Carré biedt Nederlands leukste fietsers gastrol in spektakelcircus iD van Cirque Éloize
Lees ook:Spektakelcircus met een vleugje West Side Story

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Online VIP-Tickets winnen voor Cirque du Soleil

  1. Marianne

    Hoezo verslavend? Ik heb er gisteravond de hele avond aan gezeten, maar kom niet hoger dan 15.000

      /   Reply  / 
  2. Angel, redactie

    Ik kom ietsje hoger, maar ook maar net boven de 20.000. Te weinig voor een top 10 notering dus…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>