Win een Meet & Greet met Jamai, Chantal, Stanley en Casey!


We hebben in samenwerking met Theater De Meervaart weer eens een waanzinnig leuke actie voor je. Je maakt namelijk bij het bestellen van kaarten voor Disney’s Musical Sing-A-Long op 22 november a.s om 12:00 kans op een Meet & Greet met de cast bestaande uit Jamai Loman, Chantal Janzen, Stanley Burleson en Casey Francisco! Hoe? Lees snel verder…

Je kunt je musicalkaarten online bestellen via deze pagina. Mail daarna je klantnummer uiterlijk 18 november 2009 naar [email protected] en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars die deze topmusicalsterren de hand mag schudden. De winnaars krijgen op 19 november bericht. Bestel dus snel die kaarten en doe mee! Lees hier meer over Disney’s Musical Sing-A-Long.

Lees ook:WIN kaartjes voor Sprookjesboom de Musical met bijzondere kerstwensen!!
Lees ook:Disney Musical Sing-a-Long start repetities
Lees ook:Win kaarten voor de musical Footloose!
Lees ook:Stem op je favoriete nummer uit Fame
Lees ook:Win de Soundtrack van Mamma Mia!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>