Win Les Misérables op DVD

Les Misérables, de verfilming van de wereldwijd succesvolle musical, is bekroond met drie Golden Globes en een Oscar voor Anne Hathaway en komt op 1 mei a.s. uit op DVD en Blu-ray. De film is geregisseerd door Tom Hooper en Anne Hathaway, Hugh Jackman en Russel Crowe zien we in de hoofdrollen. Dit is een film die je niet mag missen!

Het adembenemende Les Misérables is gebaseerd op het boek van Victor Hugo uit 1862 en is nog steeds een verhaal dat je intens raakt.
Les Misérables speelt zich af in Frankrijk in de 19de eeuw en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean (Hugh Jackman) die voorwaardelijk vrijgelaten wordt. Valjeans leven ligt in puin en wordt achtervolgt door het verleden want de meedogenloze Javert (Russell Crowe) verliest hem geen moment uit het oog. Als Jean Valjean gaat zorgen voor Cosette (Amanda Seyfried), de dochter van de alleenstaande moeder Fatine (Anne Hathaway), krijgt zijn leven meer betekenis.
Voor meer informatie: http://www.lesmiserablesfilm.com/intl/nl/

WIN!

Maak deze week op Musicalblog.nl kans op de DVD Les Misérables. We geven een aantal exemplaren weg! Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke musicalfilm uit 2008 betekende de doorbraak bij het grote publiek voor Amanda Seyfriend?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Les Mis DVD. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de prijzen verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 1 mei 2013.

Volg Musicalblog.nl ook op Facebook: https://www.facebook.com/MusicalblogNL

Lees ook:Premiere Les Misérables vanavond live te volgen
Lees ook:Win kaarten voor de premiere van ‘Les Misérables’!
Lees ook:Vier BAFTA Awards voor film ‘Les Miserables’
Lees ook:Dit is hem, de Nederlandse filmposter voor Les Misérables
Lees ook:Video: Preview Les Misérables

Geen reacties // Reageer