Video: Spider-Man ongeluk op video!

Nog meer pech voor de Broadway-musical Spider-Man: Turn Off the Dark. De kabel van een 31-jarige stuntman brak afgelopen maandag, waardoor hij naar beneden viel en zeer ongelukkig landde. Een van de bezoekers filmde het ongeval. Zie de video hieronder!

Het ongeluk vond plaatst tijdens een repetitie van de musical. De 31-jarige Christopher Tierney moest als Spiderman een sprong maken van een 9 meter hoog platform. Op het moment dat hij naar beneden dook, knapte het koord van zijn veiligheidsharnas.

De stuntman kwam hard ten val. Hij werd meteen naar het ziekenhuis afgevoerd, maar heeft wonderwel geen zwaar letsel opgelopen. De premièreavond van de nieuwe Spider-Man musical op Broadway is een maand uitgesteld. Eerder werd Nathalie Mendoza door een touw geraakt en liep een hersenschudding op.

Lees ook:Musical Spiderman weer uitgesteld
Lees ook:Evan Rachel Wood niet meer in Spider-Man
Lees ook:Kim-Lian is mama geworden!
Lees ook:Acteur ‘Sunday in the Park with George’ onwel geworden
Lees ook:Einde nabij voor Natasha Richardson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>