Video: Kim-Lian en Chantal verbaasd over uitslag Musical Awards

Gisteravond vond natuurlijk de uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards plaats. Lone van Roosendaal won de award voor beste actrice. Chantal en Kim-Lian waren er van overtuigd dat een van hen zou winnen. Zie de reacties van de sterren in onderstaande video.

Lees ook:Video: Musical Award Lunch in het DeLaMar
Lees ook:Lone van Roosendaal in vakjury Amateur Musical Awards
Lees ook:Lunchen met de genomineerden voor de Musical Awards
Lees ook:Tarzan nog steeds favoriet
Lees ook:Video: Musical Awards Gala 2010

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Video: Kim-Lian en Chantal verbaasd over uitslag Musical Awards

 1. Iris

  Dat valt me zo tegen van Kim-Lian en Chantal! Vooral dat ”Oja… dat kan natuurlijk ook nog…” Alsof Lone en Marjolein voor niks genomineerd waren ofzo! Ik gun het Lone nog meer nu ik dit gehoord heb!

    /   Reply  / 
  1. Leni

   Deze dames, zijn behoorlijk over het paard getild, ze waren beiden niet altijd even goed. Lone was echt geweldig!! echte passie voor het vak, dat is wat er geregeld ontbrak bij de twee dames. Alleen maar goed dat jullie dit ook eens laten zien.

     /   Reply  / 
 2. Lotte

  Nou, inderdaad. Beetje jammer.

    /   Reply  / 
 3. Anja

  Wat kinderachtig zeg dat MusicalBlog dit plaats. Kom gewoon met niets inplaats van onzin. Zo onprofessioneel. Ga lekker reacties in de zaal filmen dan, die waren ook verbaast.

  Lone zelf heeft toegegeven stom verbaast te zijn, de award niet verwacht te hebben. En ondanks haar grote blijdschap, gaf ze aan dat het naar een ander had gemoeten…

  Welverdiend..maar onverwacht…klaar.

    /   Reply  / 
 4. Redactie Auteur

  Hoezo kinderachtig? We plaatsen dit filmpje niet om Kim-Lian of Chantal in een slecht daglicht te zetten. Hadden we een filmpje gekregen met andere reacties, dan hadden wij deze ook geplaatst. Helaas waren we zelf niet aanwezig, anders hadden we graag zelf gefilmd. Het is gewoon een eerlijke, spontane reactie en dat sommige mensen daar anders op reageren is aan hen…

    /   Reply  / 
  1. Geesje

   Helemaal met je eens!
   De reactië’s hier zijn doorspect van antipatie tegen Chantal en Kim-Lian, zulke mensen grijpen elke kans aan om kwaad te spreken over de twee vrouwen.
   Het is gewoon een eerlijke reactie op iets wat bijna iedereen verwachten, dat een van die twee zou gaan winnen. Maar wat een onsportieve reactie is het dan om te zeggen dat zowel Chantal als Kim-Lian niet de juiste passie voor het vak zouden hebben.
   Lone geweldig dat je gewonnen hebt en ook zeer verdient, maar dat zou ook voor de andere twee gelden.
   Fijn dat Lone wel de sportiviteit had om het haar collega’s ook te gunnen.

     /   Reply  / 
 5. Sanne

  De reactie van Kim-Lian en Chantal vind ik erg laag. Sowieso moet je nooit rekenen op een musicalaward dat getuigd al van een bepaalde arrogantie vind ik. Lone had het niet verwacht, dat getuigd weer van bescheidenheid, ook als ze zegt dat ze de award zelf aan een van de andere had gegeven. Ik heb op kim-lian na alle genomineerden gezien en ik persoonlijk vond Lone er met kop en schouders bovenuit steken. Zij straalt iets uit op het podium bij zorro, zoals chantal volgens Joop v/d Ende petticoat draagt geldt dat voor Lone bij zorro. Als zij Inez speelt komt alles aan, van de humor tot de ‘echte’ emoties en vooral de super sterke zang heeft mij ervan overtuigd dat zij die award moest winnen en inplaats van gefeliciteerd krijg je dan ‘ohja… dat kan ook?’ Belachelijk! Ik misgun de andere dames niets hoor Chantal was ook super in petticoat en Marjolein, wat een vocaal geweld in WWRY maar beter dan Lone in zorro? Absoluut niet!

    /   Reply  / 
 6. Claudia

  Dennis de Groot (Zorro) is net vader geworden van dochter Fien!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>