Fred Butter ook in Elvis-musical


Fred Butter gaat een hoofdrol spelen in de swingende rock ‘n’ roll musical All Shook Up – Love Me Tender. Hij zal de rol van Jim Haller, de vader van het door Brigitte Heitzer gespeelde personage Natalie gaan vertolken. Fred was eerder te zien in Mamma Mia! en recentelijk als Korchak in Tarzan.

Andere hoofdrollen in deze feelgoodmusical worden gespeeld door René van Kooten, Tommie Christiaan en Gemma van Eck. All Shook Up – Love me Tender is een nieuwe Nederlandse musical met de 25 grootste hitsongs van rocklegende Elvis Presley en beleeft haar Europese première op 22 november in Breda waarna de voorstelling te zien is in theaters door heel Nederland.

Fred Butter speelde eerder rollen in de musicals Amerika, Amerika, Evenaar en Barnum en brak internationaal door met de rol van Rum Tum Tugger in de musical Cats. Daarna volgden hoofdrollen in de musicals Sweet Charity, La Cage Aux Folles, Singin’ In The Rain, Larry, Irma La Douce, MAMMA MIA! en Tarzan.

Lees ook:Harry Slinger in Love Me Tender – All Shook Up
Lees ook:Cast ‘All Shook Up’ gaat oliebollen bakken
Lees ook:Tommie Christiaan wint cocktailbattle
Lees ook:Het is Rood, het Rijdt én het Swingt…
Lees ook:Voormalig Babe-zangeres in Elvis-musical

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fred Butter ook in Elvis-musical

  1. Andrea Brinks

    Helemaal geweldig. Op zijn Fanclub kun je er meert over lezen en vinden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>