Kleine Tarzan wint Junior Songfestival


Ralf Mackenbach (13) uit Best is zaterdag de winnaar geworden van het AVRO Junior Songfestival 2009. Hij won met het zelfgeschreven liedje Click Clack. Hij mag Nederland vertegenwoordigen op de internationale finale op 21 november in Kiev.

Ralf kreeg zowel van de kinderjury en de vakjury als het publiek twaalf punten en eindigde dus bovenaan. Zijn lied gaat over tapdansen. In de vakjury zaten Jeroen van der Boom, Lange Frans en Yolanthe Cabau van Kasbergen. De presentatie was in handen van Sipke Jan Bousema. In 2007 had Ralf ook al eens meegedaan aan het Junior Songfestival. Samen met zijn broer vormde hij toen een groepje.

Ralf speelde onder meer de kleine Tarzan in de musical Tarzan en de rol van Jakopje in Beauty and the Beast. Zie hieronder het optreden van Ralf tijdens het Junior Songfestival.

Lees ook:Ralf aangekomen in Kiev
Lees ook:Ralf Mackenback wint voor Nederland het Junior Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Remko Harms backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Amir Vahidi backstage bij ‘Op zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Ralf Mackenback wordt Wickie de Viking

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kleine Tarzan wint Junior Songfestival

  1. Hugo

    En behalve Ralf komen ook Cheyenne en Mayleen, die (volgens mij zeer onterecht) als laatste eindigden in de finale, uit een musical. Zij hebben in 2008 en begin 2009 meegespeeld in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>