Ralf aangekomen in Kiev


Samen met Sipke Jan, de dansers, het team van het AVRO Junior Songfestival en zijn moeder is Ralf Mackenbach gisteren op het vliegtuig gestapt naar Kiev (Oekraïne). Zaterdag 21 november vertegenwoordigt hij Nederland op het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev met zijn zelfgeschreven nummer ‘Click Clack’.

De 14-jarige Ralf uit Best heeft onlangs een bezoek gebracht aan de Ambassade van Oekraïne en is helemaal klaar voor zijn reis. Ralfs bevindingen op weg naar de grote finale zijn te zien in ‘Ralf goes Kiev’ op zaterdag 21 november om 20.00 uur op Z@pp, aansluitend wordt de finale uitgezonden om 20.15 uur. Daarnaast wordt Ralf dagelijks gevolgd door een cameraploeg van de website van het AVRO Junior Songfestival. Via juniorsongfestival.avro.nl is Ralf, die onder meer de kleine Tarzan speelde in de musical Tarzan, dan ook volledig te volgen vanaf maandag 16 november op weg naar de grote finale.

De AVRO brengt rechtstreeks verslag van de finale op zaterdag 21 november om 20.15 uur op Z@pp. Voorafgaand aan het festival zien we om 20.00 uur de voorbereidingen die Ralf in Kiev treft in het programma ‘Ralf goes Kiev’. Zaterdag 21 november, ‘Ralf goes Kiev’ en de internationale finale Junior Eurovisie Songfestival 2009 vanaf 20.00 uur bij de AVRO op Z@pp, Nederland 3.

Lees ook:Kleine Tarzan wint Junior Songfestival
Lees ook:Ralf Mackenback wint voor Nederland het Junior Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Kim-Lian van der Meij gaat weer presenteren
Lees ook:Ferry Doedens jureert Junior Songfestival
Lees ook:Eurovision Songcontest, maar dan anders…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ralf aangekomen in Kiev

  1. nini

    ralf cool boy I love youuuuu gooooood boyy good gooooooooooood (georgia) nini1009 <– skupe my

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>