Ralf Mackenback wordt Wickie de Viking

Ralf Mackenbach zal de stem gaan inspreken van Wickie de Viking in de Nederlandse versie van de film ‘Wickie de Viking’. Deze is vanaf 21 april 2010 te zien in de Nederlandse bioscopen. Naast Ralf zijn ook Kristel Verbeke (K3) en Paul Haenen te horen in de film. De overige stemmen worden binnenkort bekend gemaakt.

Studio 100 is zeer blij te kunnen aankondigen dat al tal van klinkende namen tekenden voor de stemmen in de gedubte versie van ‘Wickie de Viking’. De titelrol zal ingesproken worden door Ralf Mackenbach (14), in 2009 winnaar van het Junior Eurovisiesongfestival. Eerder was Ralf ook al te lange tijd te zien als (kleine) Tarzan in de gelijknamige musical en als Jakopje in Beauty & The Beast. Naast Ralf spreekt Kristel Verbeke (K3) de stem in van Lee Fu, een Chinees meisje dat Wickie’s pad kruist. Paul Haenen spreekt de stem in van verteller René Marinus Kompas. Paul leent al meer dan 30 jaar zijn stem aan o.a. de Sesamstraat-iconen Bert en Grover.

Ralf Mackenbach: “Ik vind het echt te gek om Wickie te spelen! Wat zo leuk is aan Wickie is dat hij de kleinste is, maar in daden juist de grootste! Hij is niet groot of sterk maar superslim!! Door zijn geweldige ideeën weet Wickie zijn vrienden steeds uit moeilijke situaties te redden. Dit is een super leuke rol voor mij!”

Lees ook:Josje Huisman speelt rol in Wickie, de Musical!
Lees ook:Wickie de Viking: de musical
Lees ook:Wickie de Viking komt naar Nederland met eigen musical
Lees ook:Kleine Tarzan wint Junior Songfestival
Lees ook:Ralf Mackenback wint voor Nederland het Junior Eurovisie Songfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>