Kim-Lian van der Meij gaat weer presenteren

Nu de laatste voorstelling van Daddy Cool achter de rug is, lijkt musicalster Kim-Lian van der Meij weer tijd te hebben voor andere werkzaamheden. Ze gaat dit jaar opnieuw aan de slag als presentatrice bij de AVRO.

Eind maart presenteert Kim-Lian samen met Ewout Genemans het nieuwe programma Junior Dance en tijdens de Uitmarkt staat ze voor de tweede keer zij aan zij met Frits Sissing bij de Musical Sing-a-Long. In het najaar vormt ze met Ewout een presentatieduo tijdens de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival, dat dit jaar vanuit Nederland wordt georganiseerd.

Eerder presenteerde Kim-Lian bij de AVRO de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival (2007) en Musical Sing-a-Long (2011).

Peter Lubbers, directeur Media bij de AVRO: ”We zijn erg blij met de komst van Kim-Lian. Ze is een veelzijdig, inspirerend talent dat goed past bij de ambities van de AVRO op het gebied van cultureel amusement.”

Kim-Lian van der Meij: “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij de AVRO. Ik ben mijn carrière begonnen als presentatrice en ben blij daar nu weer een serieuze stap in te maken. De AVRO maakt veel programma’s die in het verlengde liggen van mijn passie: theater, musical, zang en dans. Ook de samenwerking met Ewout en Frits zie ik met erg veel plezier tegemoet. Het wordt een mooi jaar!”

Bron: Avro Cultuurgids – foto: Angel Mulder

Lees ook:Ralf aangekomen in Kiev
Lees ook:Kleine Tarzan wint Junior Songfestival
Lees ook:Musical Sing-A-Long op zondag 1 september 2013
Lees ook:Ferry Doedens jureert Junior Songfestival
Lees ook:Kim Lian van der Meij mede-presentator Musical Sing-a-long

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>