Joke de Kruijf in 1953 De Musical

Joke de Kruijf is als laatste castlid toegevoegd aan de nieuwe Nederlandse theaterproductie 1953 De Musical. Samen met musicalsterren als Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid en Marleen van der Loo zal zij vanaf januari 2010 te zien zijn in de middelgrote en grote theaters van het land. In de musical die zich afspeelt tijdens de Watersnoodramp die grote delen van Zuidwest Nederland onder water zette, speelt Joke de Kruijf de rol van Neeltje Sturm, een vissersvrouw in een klein Zeeuws dorp.

Joke de Kruijf brak in de jaren negentig door met haar rol als Christine in The Phantom of the opera, in zowel Nederland als Duitsland. Daarna speelde Joke o.a. in Chess, Rocky over the Rainbow en het laatste jaar was Joke te zien in Chicago als Velma Kelly. Ook verleende Joke haar medewerking aan grote producties als Musicals in Ahoy en Musicals to the MAX.

Met deze laatste toevoeging bevestigt Van Hoorne Theaterproducties nogmaals een zeer sterke en degelijke musical neer te gaan zetten. Met een ware sterrencast, prachtige decors en indrukwekkende muziek wil Van Hoorne zich ook positioneren op de volwassenenmarkt. ‘Ik ben enorm trots met de toevoeging van Joke aan de cast, al was ik al bijzonder trots op de mensen die we al eerder in huis hebben gehaald. Ik kan niet wachten om al die kwaliteit samen op het toneel te zien’. Aldus trotse producent Michael van Hoorne.

Lees ook:Repetities 1953 De Musical van start
Lees ook:1953 De Musical in Première
Lees ook:Cast ’1953 De Musical’ gepresenteerd in Kinderdijk
Lees ook:Niet zoals zij, tweede single van Het meisje met het rode haar
Lees ook:Van Hoorne Entertainment brengt theaterproducties naar Duitsland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>